LLumar iLLusions er en helt ny serie dekorative vindusfilmer som gir deg alt det du behøver. Med lekkert og nytenkende design som passer for interiørprosjekter i alle størrelser. Både for næringsliv og privat bolig.

Finnes i fem unike filmserier med mer enn 50 individuelle stiler. LLumar iLLusions imøtekommer alt hva man kan ønske seg innen vindusdekor, estetisk og stilfullt.

Frostfilmer
Vår serie av frostfilmer sørger for innsynshindring og sprer delikat lyset uten at lysstyrken blir komprimert. Lekker design for en brøkdel av prisen det koster for etset glass.

Grafiske mønster
Våre mønstrede film stiler er tilgjengelige i et utvalg designer; alt fra lekne prikker til klassiske striper. Finn filmen som matcher din innredning. Filmene leveres med estetiske designer som har en varierende grad av gjennomskinnelighet, inkludert tette, hvite mønstre.

Moderne graderte filmer
Graderte filmer er utviklet for å matche dagens designtrender. Hvert av de unike mønstrene går gradvis fra transparent til heldekkende. Graderte filmer er en smart løsning for å delvis stenge ute utsikt, selektivt skjule skjemmende områder, eller for å friske opp en glassflate med et stilig designelement.

Realistiske teksturer
Denne serien av elegante filmer bryter lyset, og simulerer gnisten og klarheten som finnes i et strukturert glassvindu. Effektfullt og vakkert, og mye rimeligere enn å bestille designerglass.

Særegne spesialiteter
Masker lys, legg til innsynshindring, eller frisk opp med farger med filmer fra denne high-impact-serien, inkludert dristige farger og tette filmer. Frisk opp dine butikk- eller kontorlokaler med tilpassede, unike kombinasjoner. Det er mye å velge i!

Test vår viewer her!

 

 

Vi kommer på gratis befaring på hele Østlandet!
Ta kontakt på tlf.: 90 70 90 07 eller trykk på knappen under.

 

Comments are closed.