Med den høyeffektive vindusfilmen fra LLumar får både du og passasjerene dine optimal komfort.

Våre bilfilmer er konstruert for å forbedre bilens utseende, gi den ytelsen du krever og beskytte investeringen din. Vindusfilmen har meget god kvalitet, fargestabilitet og ripebestandig belegg. Filmene har lang garanti og er praktisk talt vedlikeholdsfrie.

Solens stråler kan føre til at bilens interiør blir ubehagelig varmt. Ved å installere en vindusfilm med høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff. Soting av bilruter bidrar også til tøffere utseende.

UV-beskyttelse

Ultrafiolette (UV) stråler kan forårsake skade på på huden din og ikke minst på interiøret i bilen. LLumar vindusfilmer danner en beskyttende barriere som blokkerer opptil 99,9% av UV-strålene. Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytter deg og dine passasjerer for uønsket UV-eksponering.

Consol leverer også sikkerhetsfilm for bil. Filmen beskytter mot glasssplinter og forsinker/hindrer innbrudd. Filmene fås både transparente eller i ulike fargetoninger med solskjermingseffekt. Les mer her

Andre fordeler med LLumar vindusfilm:

  • Skaper færre muligheter for tyveri, en ideell beskyttelse mot innbrudd
  • Øker sikkerhet for verdisakene dine
  • Har ingen påvirking på  signalmottak for mobiltelefon, bilradio eller satellittnavigasjon

Comments are closed.