Tribos® er ikke en polish eller en vanlig overflatebehandling. Det er en unik og banebrytende prosess, og et genuint vitenskaplig gjennombrudd. Et aktivt polymerskjold med så lang holdbarhet at brillianse blir ”forseglet” i mange år. For lakk, glass, aluminium/felger og interiør. Dette er den ultimate beskyttelse for bilen din! Tribos® bevarer DET PERFEKTE.

KOMPLETT
Tribos-bilpakke er nøye satt sammen med de produktene vi vet våre kunder trenger, og påføres kun av autoriserte forhandlere. Vi er svært opptatt av kvalitetskontroll, og hver del av prosessen overvåkes nøye. På denne måten kan vi garantere maksimal ytelse og holdbarhet.

Nissan Europe har testet våre produkter mot andre ledende produkter på markedet, og kan konkludere med følgende:
”Tribos®  er verdens mest holdbare lakk- og glassbehandling” – Nissan Techinal Centre Europe (NTC)

Kontakt oss for priser og mer informasjon om vår lakkforseglingsbehandling, glass- og interiørbeskyttelse samt aluminiums-/felgbeskyttelse.

Les mer om våre Tribos-produkter her.

LAKK: Verdens beste lakkforseglingbehandling. En ikke-keramisk, 3-trinns mekanisk påføring,
 24-timers lufttørking, fleksibel beskyttende overflate-behandling. Utviklet for å tåle 99% av alle former for aggressiv forurensning som drivstoffutslipp, bremsestøv, surt regn, tjære, fugleeskrementer, kvae, og solbleking. Skaper en høyglans overflate, slik at rengjøring blir enklere og voks og polish blir overflødig.

 

GLASS: Den beste høyytelses og vannavvisende barrierere på markedet i dag, som både forbedrer sikten og sikkerheten. En 3-trinns mekanisk påføring, med 10-minutters lufttørking. Tribos’ glassbehandling er utviklet for å vare minst 6 måneder på frontruten, og opp til 12 måneder på bilens andre ruter.

ALUMINIUM & FELGER: Et keramisk-basert, diamanthardt polymerbelegg, spesielt utviklet for å avvise bremsestøv, tjære og generelt hva du møter på veien som veisalt, eksos og nedbør. Gjør rengjøring av hjulene enklere, samtidig som du beskytter felger og hjulkapsler.

INTERIØR: En tekstilimpregnering for interiøret i bilen. Utviklet for å tåle de fleste væsker, som brus, te og kaffe.  Den beskytter også interiøret i bilen dersom uhellet skulle være ute. Tribos© tekstilimpregnering gjør det enklere å tørke opp når du søler, slik at du unngår at stygge flekker trekker inn i bilseter og tepper.

Comments are closed.